Operația de cataractă

Peste 70% din oamenii sănătoşi pot face cataractă ...

Cristalinele artificiale

Cristalinele artificiale au evoluat foarte mult ...

Operația de glaucom

Glaucomul este o boală gravă invalidantă ...

Chirurgia strabismului

Înseamnă restabilirea armoniei mișcărilor binoculare ...

Chirurgia oculo-plastică

Se ocupă de tratamentul afecţiunilor pleoapelor ...

Chirurgia refractivă

"Vreau să scap de ochelari" este un deziderat ...

Condiţii de siguranţă

Pentru fluidizarea accesului în condiţii ...

Un vis împlinit

Am dorit să aduc în inima Bacăului un Centru medical de excelență care să reprezinte la superlativ domeniul oftalmologic. Așa a luat naștere ARCA.

Sunt Dana Călțaru, doctor în științe medicale și din experiența clinică de peste 20 ani am înțeles importanța pe care o are sănătatea ochiului în viața de zi cu zi.

Cred cu convingere că pasiunea se transformă în responsabilitate atunci când actul medical însănătoșește vederea nu numai pentru asigurarea lucrurilor simple din viață, dar și atunci când redă claritatea detaliului și a culorilor vii, bucuria de a privi peste tot ceea ce ne înconjoară.

Pasiune și chemare

Primul lucru care-l fac în întâlnirea cu pacienții este să le ascult problemele. Este vorba de vedere încețoșată, de iritarea suprafeței oculare, dificultăți cu citirea de aproape sau cu vederea la distanță, și odată stabilit diagnosticul corect, facem pasul următor pentru a discuta soluțiile.

Doar printr-o examinare prealabilă temeinică și efectuarea tuturor testelor necesare, pacienții pot beneficia din plin de tratamentul personalizat și aparatura de vârf din cadrul Centrului Medical ARCA.

Împreună mergem mai departe

La Centrul Medical ARCA se efectuează intervenţii de cataractă, cataractă secundară-LASER YAG, strabism, trabeculoplastie și LASER în glaucom şi alte afecțiuni ale polului anterior (pterigion) şi chirurgie oculoplastică.

Aparatura medicală de diagnostic și tratament este permanent actualizată, în pas cu evoluţia tehnologiei din domeniu şi cu normele europene.

Echipa ARCA are grijă de tine, de sănătatea ochilor tăi, fiindcă vederea este neprețuită.